ZöldKecskemét

Ötletpályázat

Idén nyáron szeretnénk egy játékra invitálni Kecskemét város lakosait, valamint a városan dolgozó embereket. Úgy gondoljuk, hogy a változást, a környezettudatos élet központba helyezését első körben kicsiben is elég elkezdeni. Viszont ha mindenki a saját kertjében, erkélyén, irodájában odafigyel, már nagy lépést érhetünk el.

Ehhez szeretnénk az Önök segítségét kérni, hátha ötletet meríthetnek belőle a többiek! Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy milyen jó gyakorlatok működnek már most is az irodákban, ki milyen megoldással hasznosítja újra az esővizet, a zöldhulladékot vagy melyek azok a növények amik a legjobban érzik magukat nálunk.

Bátran osszátok meg velünk a Nektek bevált jó gyakorlatokat, megoldásaitokat vagy akár a                                                                                          legszebb virágot a kertetekből!

 

 

  • A JÁTÉK RÖVID BEMUTATÁSA

Három kategóriában várunk pályaműveket (fotót, videót, rajzot vagy akár egy rövid bemutatót) a fenntarthatóság, klímatudatosság vagy a helyi növényzet témakörökben.

Az így beérkezett művekre e-mailben lehet majd szavazni. Természetesen mindhárom kategória győztese díjzaásban részesül.

KATEGÓRIÁK

Kecskemét legszebb kertje 2021 

Akár a virágágysádora, akár a kiskertedre vagy büszke, esetleg a házi esővízgyűjtődra küldd be nekünk, hátha mást is inspirálsz vele!

Kecskemét legszebb erkélye 2021

Az erkélyed az oázisd? Ami kikapcsol a napi mókuskerékből? Esetleg az itt nevelet paradicsom a salálátád alapja? Légy büszke és mutasd meg neünk!

Kecskemét legzöldebb irodája 2021

Saját kertetek van az irodában? Esetleg zöld növényekkel vannak tele az asztalok vagy zöld megoldásokkal a konyhátok? Mutassátok, hátha más is kedvet kap!

JELENTKEZÉS

A pályázaton való részvételnek 2 módja van:

  • Küldd el a pályaműved e-mailben a info@zoldkecskemet.hu címre!
  • Töltsd fel saját instagram odaladra az alábbi hashtagek használatával: #zöldkecskemét, #kecskemétötlet, #kecskemétklíma

 

HATÁRIDŐ

  • a pályaművek beérkezési határideje: 2021. október 31.
  • szavazás: november első hete
  • eredményhirdetés: 2021. november 8.
 

SZAVAZÁS MENETE

A kategóriák győztesei közönségszavazás útján kerülnek kiválasztásra.

A beérkezett pályaművek október végétől megtekinthetőek lesznek a honlapon, majd ezekre e-mailben (info@zoldkecskemet.hu) lehet szavazni.

DÍJAZÁS

Mindhárom kategória legtöbb szavaztatot kapott pályázója 40 000 forintos kertészeti utalványt nyer, valamint egy táblát a kategória megnevezésével, amely kihelyezhető.

KAPCSOLAT

További információkérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: info@zoldkecskemet.hu