ZöldKecskemét

Zöld Kupa Általános Információk

Az ősszel új fordulóval folytatódik az óvodás, valamint iskolás korosztály számára.

Bővebb információk a hírek menüpont alatt.

 

2020-ban Kecskemét önkormányzata támogatást nyert a „Kecskemét Megyei Jogú Város klímastratégiájának elkészítése és a városi szintű klímatudatosságot elősegítő szemléletformálás” című, KEHOP-1.2.1. azonosítószámú Európai Uniós pályázat megvalósítására.

Ennek keretén belül az egyik kiemelt szemléletformáló aktivitás a 2021 tavaszán futó tanulmányi verseny, mely a kecskeméti óvodákban, általános- és középiskolákban kerül megszervezésre, és amely keretében játékos feladatokkal szeretnénk a gyerekek, fiatal tanulók figyelmét felhívni a klímaváltozás és a környezettudatos életmód fontosságára.

ZÖLD KUPA

A ZÖLD KUPÁ-ban résztvevő óvodák, iskolák és azok óvodásai és diákjai koruknak megfelelő kihívásokat, játékos feladatokat oldanak meg, és minden sikeresen teljesített feladat után pontokat kapnak. A résztvevő egyéni pályázók közt nyerteseket sorsolunk, akiket izgalmas nyereménnyel díjazzuk.

A feladatokat – melyek megtalálhatóak itt az oldalon, a ZÖLD KUPA „Feladatok” menüpontja alatt – korosztálynak megfelelően rendeztük aszerint, hogy óvodás, alsó- vagy felső tagozatos, illetve középiskolás diák indulhat rajta.

VERSENY IDŐZÍTÉS

Road in Forest

JELENTKEZÉS

A pályázók a jelentkezési lap kitöltésével tudnak jelentkezni a kupára. A jelentkezési lapot minden intézmény megkapta, azt az óvodapedagógusok, illetve az osztályfőnökök osztják ki a gyerekek között.

Jelentkezni a pályázatra a versenyidőszak végéig lehet a jelentkezési lap beküldésével.

A jelentkezési lapokat és az elkészült pályamunkákat szkennelve vagy befotózva kérjük elküldeni az info@zoldkecskemet.hu email címre 2021. június 11-ig

Levél tárgya: Jelentkezés a ZÖLD KUPÁRA / intézmény neve.

Nyeremények

A ZÖLD KUPA tanulmányi vetélkedő lezárását követően minden korosztály 1. helyezettje rollert nyer, a második és harmadik helyezettek izgalmas és hasznos ajándékcsomagot vehetnek át, és minden díjazott kap egy 5000Ft értékű irodaszer vásárlási utalványt.

1.helyezett
ÓVODÁS nyereménye

Összecsukható roller WORKER Plofi világító kerekekkel

1.helyezett
ALSÓS és FELSŐS nyereménye

TOLDYSPORT CityPro roller

1.helyezett
KÖZÉPISKOLÁS nyereménye

TOLDYSPORT FlexPro roller

KAPCSOLAT

További információkérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: info@zoldkecskemet.hu