ZöldKecskemét

 

2020-ban Kecskemét önkormányzata támogatást nyert a „Kecskemét Megyei Jogú Város klímastratégiájának elkészítése és a városi szintű klímatudatosságot elősegítő szemléletformálás” című, KEHOP-1.2.1. azonosítószámú Európai Uniós pályázat megvalósítására.

Ennek keretén belül az egyik kiemelt szemléletformáló aktivitás a 2021 nyarán futó verseny, mely a kecskeméti lakosoknak, dolgozóknak kerül megszervezésre, és amely keretében a helyi jó gyakorlatokra szeretnénk felhívni a figyelmet, központban a helyi megoldásokkal. 

 

ÖTLETPÁLYÁZAT LEÍRÁSA

A helyi lakosoknak, valamint az itt dolgozó embereknek hirdetett verseny, mely folyamán a három meghirdetett kategóriában van lehetőségük a pályázóknak fényképm videó vagy akár egy rövid bemutató beküldésére a fenntarthatóság, a klímatudatosságés adaptáció témakörökben.

Az így beérkezett pályaművekre e-mailben lehet majd szavazni és mind három kategóriában a három legtöbb szavazatot kapott mű díjazásban részesül.

 

KATEGÓRIÁK

Kecskemét legszebb kertje 2021

Kecskemét legszebb erkélye 2021

Kecskemét legzöldebb irodája 2021

 

JELENTKEZÉS

A pályázaton való részvételnek 2 módja van:

  1. e-mailben várjuk a pályázati anyagot az info@zoldkecskemet.hu címre
  2. saját instagram odalra is feltölthetőek a képek, ekkor az alábbi hashtagek használata szükséges: #zöldkecskemét, #kecskemétötlet, #kecskemétklíma

 

HATÁRIDŐ

A pályaművek beérkezési határideje: 2021. augusztus 31.

Szavazás: szeptember első két hete

Eredményhirdetés: 2021. szeptember 19.

 

SZAVAZÁS MENETE

A kategóriák győztesei közönségszavazás útján kerülnek kiválasztásra.

A beérkezett pályaművek szeptember elején megtekintőek lesznek a honlapon, majd ezekre e-mailben (info@zoldkecskemet.hu) lehet szavazni.

 

DÍJAZÁS

Mind három kategória legtöbb szavaztatot kapott pályázója 40 000 forintos kertészeti utalványt nyer, valamint egy táblát a kategória megnevezésével, amely kihelyezhető.

 

KAPCSOLAT

További információkérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: info@zoldkecskemet.hu