ZöldKecskemét

Egyéb kategória, Hírek
Képzéssel a Klímastratégia megvalósításáért!

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett a környezetvédelem területén, amelynek okán készítettük el városunk Klímastratégiáját, amelyben foglalt célok eléréséért kiemelten fontosnak tartjuk a képzéseket és szemléletformálásokat.


Sikeresen megvalósult Önkormányzatunknál egy átfogó, interaktív képzési program, amely kapcsán új ismeretekkel, fontos tudásanyaggal gazdagodhattak a résztvevők. A cél adott, de annak elérése közös feladatunk, így nem csak Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzat munkatársai, de az önkormányzat gazdasági társaságai és intézményei is részesültek az átfogó
képzésben. A meghívottak saját szervezetüknél adhatták át a megismert tudásanyagot, s végül adaptálhatták a mindennapi feladatvégzésükbe. Képzésünk egyik sikerének tekintjük, hogy nem csak munkavállalók, de intézmény és cégvezetők is kiemelt érdeklődéssel követék a tréninget, amely jól tükrözi azt a változását, amely városunkban már elindult.


Hisszük, hogy tenni ma kell, hogy holnap már egy lépéssel közelebb lehessünk a tegnap céljaihoz. Ezt a célt szem előtt tartva folytatjuk a megkezdett munkát a környezetvédelem területén.